Cocktailbar

Recepten

Hoe maak je een perfecte Martini? Welke heerlijkheden kan ik met een beperkte flessenverzameling maken? Moet het altijd zoet of zuur zijn? Wat zijn de beste alcoholvrije cocktails?

Er zijn nog veel meer vragen te stellen. In de cocktailblog komen ze allemaal aan bod. En hoe meer vragen jij stelt, hoe meer ik erover zal schrijven. Laat van je horen in de comment box onderaan de pagina!

Huur eens een shaker

Je kan nu voor alle soorten feestjes en events ook een shaker huren. Je krijgt dan niet alleen boston én cobbler, maar ook een dienstige smaakmeester die steedd perfecte cocktails maakt.

De eisen mogen hoog zijn, de prijzen zijn steeds laag. Voor een offerte of boeking geef je alvast zo veel mogelijk details door van het betreffende event via de contactpagina! Onze smaakmeester neemt dan contact op met u om alles op een rij te zetten.

Leer zelf cocktails maken

Als je van plan bent om zelf een heel seizoen aan de slag te gaan of op zoek bent naar een activiteit met de collega’s, vriendinnen of vrijgezellen is een stoomcursus cocktailmaken een fantastisch idee.

Stuur nog maar eens iets via de contactpagina.